QI v médiích: anketa měsíčníku Strojírenství

23.3.2023 · QI v médiích

Redakce česko-slovenského periodika Strojírenství nás přizvala, abychom se zúčastnili ankety Kulatý stůl otištěné v březnovém vydání. Tentokrát byla tématem změna podnikatelského prostředí a její dopady na byznys plán.

QI v médiích: vycházíme v IT Systems

3.10.2022 · QI v médiích

Aktuální zářijové číslo časopisu IT Systems je (i vzhledem ke konání MSV Brno) věnované strojírenství. Na tento obor se specializujeme řadu let, pokrývá téměř dvě třetiny našich implementací, navíc jsme nově do QI integrovali řešení optiMES. I proto nás redakce IT Systems oslovila, abychom se k tématu optimalizace výroby vyjádřili. Celý článek najdete zde.

QI v médiích: na slovenském trhu se nám daří

27.7.2022 · QI v médiích

Ankety Kulatý stůl odborného měsíčníku Strojírenství se účastníme několikrát do roka. Tentokráte jsme byli osloveni s žádostí o shrnutí letošního prvního pololetí s výhledem do konce roku.

QI v médiích: velký rozhovor ve Strojírenství

10.12.2021 · QI v médiích

I v předvánočním shonu jsme si našli čas na rozhovor pro slovensko-český magazín Strojírenství.

QI v médiích: Ve svých řadách rádi uvítáme i absolventy

29.6.2021 · QI v médiích

Nedávno jsme byli přizváni, abychom se zúčastnili ankety Kulatý stůl odborného měsíčníku Strojírenství, který vychází v České republice i na Slovensku. Tématem byla problematika uplatnění absolventů středních a vysokých škol na trhu práce v kontextu nelehké doby, kdy se vyučovalo zejména on-line.