Legislativa v době virové nákazy – webový seminář zdarma

7.7.2020 · Inspirace

Pro naše zákazníky a partnery pořádáme pravidelné webináře týkající se aktuální situace kolem koronaviru z pohledu mzdové a personální agendy. Zahrnují vysvětlení jednotlivých situací, které mohou nastat, s možnostmi řešení stran pracovního práva a mezd. Protože informace jsou platné všeobecně a nutně se netýkají jen těch, co používají QI, dáváme záznam webináře volně k dispozici.

Brněnský půlmaraton: Vyhráli jsme!

24.4.2018 · Aktuality · Inspirace

Není tajemstvím, že v QI týmu máme náruživé běžce. Proto na CRAFT Brněnském půlmaratonu s QI na hrudi startovaly hned dvě štafety a jeden závodník na trati „desítky“. I přes výjimečně teplé počasí se jednomu z týmů podařilo vybojovat první místo.

Věnovali jsme dárek bystrckým seniorům

14.3.2018 · Aktuality · Inspirace

Dárky mohou mít různé podoby a formy. Domov pro seniory Foltýnova v brněnské Bystrci od nás dostal dárek v podobě odpoledního programu. Akce s názvem „Aby nám spolu bylo dobře“ se uskutečnila ve středu 7. 3.

Navštívili jsme útulek Tibet

11.12.2017 · Inspirace

Nejen v předvánočním čase nám není lhostejný osud opuštěných zvířat, proto jsme pomohli útulku Tibet.

Horolezci z QI týmu překonali dvě šestitisícovky

4.9.2017 · Inspirace

Někdo tráví dovolenou u moře, kolegové z našeho QI týmu zvolili dobrodružnější variantu. Vypravili se na horolezeckou výpravu do Jižní Ameriky. Úkol zněl jasně: vystoupit na nejvyšší horu Peru Huascarán (6 768 m).