QI tým opět pohromadě na interní akci

5.3.2024 · Aktuality

Oslava jubilea, bilance minulého roku i sportovní turnaje – nejen toto přinesl únorový interní workshop naší společnosti. Do prostějovské budovy se z různých míst České republiky i Slovenska sjel téměř kompletní QI tým, aby si shrnul nejdůležitější aktivity loňského roku a seznámil se s vizemi managementu. 

Pomáháme i v novém roce: otevřeli jsme spolupráci s klubem Radost

14.2.2024 · Aktuality

Sdružování rodin se zdravotně postiženými dětmi je hlavním posláním klubu Radost. Organizace, která pod záštitou Asociace rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR působí na Prostějovsku, pro své členy pravidelně pořádá různá setkání i akce.

Letošní Gold a Silver partneři? Na metu dosáhlo devět společností

19.1.2024 · Aktuality

Příjemnou lednovou tradicí je pro nás vyhodnocení partnerského programu za poslední uplynulý rok, kdy nejúspěšnější společnosti z naší partnerské sítě získávají status Gold, nebo Silver partner.

QI GROUP mezi deseti nejlepšími v kategorii Inovátor roku známé soutěže

21.12.2023 · Aktuality

V letošním 18. ročníku podnikatelské soutěže Firma roku a Živnostník roku se nám podařilo postoupit do finálové desítky kategorie Inovátor roku 2023. V jejím rámci pořadatel soustředil společnosti, které mají potenciál přispět k rozvoji oboru, v němž podnikají, nebo zavedly významnou inovaci či novou technologii. V celorepublikové konkurenci a při letošní celkové účasti 2 600 subjektů nás postup upřímně potěšil.

Přejeme krásné Vánoce a šťastný nový rok 2024!

18.12.2023 · Aktuality

Za celý QI tým Vám prostřednictvím videa popřeje generální ředitel Tomáš Smutný: