Informace o zpracování osobních údajů pro implementační partnery

1.1. Společnost DC Concept a.s., se sídlem Páteřní 1216/7, Bystrc, 635 00 Brno, IČ: 255 90 481, zapsaná ve veřejném rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl B, vložka 3220 (dále jen „DCC“) zpracovává osobní údaje v souladu s platnými právními předpisy, zejména, s účinností ode dne 25. května 2018, s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 (obecné nařízení o ochraně osobních údajů, dále jen „GDPR“). Níže vám jako našemu obchodnímu partnerovi (dále jen „Partner“) poskytujeme základní informace o zpracování osobních údajů.

1.2. V rámci obchodního vztahu mezi DCC a Partnerem zpracovává DCC následující osobní údaje Partnera (popř. fyzických osob zastupujících Partnera, je-li Partner právnickou osobou), a to zejména:

  • jméno a příjmení
  • adresa
  • místo podnikání
  • IČ, DIČ
  • číslo bankovního účtu
  • telefonní číslo
  • faxové číslo
  • e-mailová adresa
  • případně další údaje poskytnuté Partnerem v rámci vzájemné obchodní spolupráce

(dále jen „Osobní údaje“)

1.3. Osobní údaje budou zpracovány za účelem identifikace smluvních stran a plnění ze smlouvy a dále za účelem evidence smlouvy a budoucího případného uplatnění a obrany práv a povinností smluvních stran, případně také pro marketingové účely na základě oprávněného zájmu DCC.

1.4. Osobní údaje budou zpracovávány za výše uvedeným účelem po dobu trvání smluvního vztahu a dále po dobu 10 let od posledního plnění ze smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší.

1.5. DCC prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou důvěrné a nebudou poskytnuty žádné třetí osobě vyjma veřejnoprávních orgánů, vůči nimž má DCC zákonnou povinnost sdělovat takové osobní údaje, poštovních doručovatelů při komunikaci s Partnerem a subjektů partnerské nebo obchodní sítě DCC.

1.6. Za podmínek stanovených v GDPR má Partner zejména právo požadovat od DCC přístup k Osobním údajům, právo na jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, a právo vznést námitku proti zpracování, jakož i právo na přenositelnost údajů.

1.7 Partner má právo podat stížnost u dozorového úřadu, pokud se domnívá, že zpracováním Osobních údajů bylo porušeno GDPR. Tímto dozorovým úřadem je pro subjekty údajů s bydlištěm v České republice Úřad pro ochranu osobních údajů.